Hvordan forvandler du hurtigt dit hus med SPC-gulve?

SPC gulve er et let og miljøvenligt gulvmateriale, som er særligt velegnet til renovering af gamle gulve.Så længe det originale gulv er stabilt og fladt, kan det dækkes direkte, hvilket reducerer dekorationsforurening og reducerer brugen af ​​dekorationsmaterialer, hvilket giver dig en nem udskiftning!

 

Der er mange aspekter at overveje, når man skal renovere et hus:

 

 1. Selve produktet er miljøvenligt.

DEGE SPC-gulve er polymeriseret med naturstenspulver og miljøvenlig formaldehyd-fri PVC-harpiks, og der er ingen blødgører såsom DOP, så det skal kun bruge nye materialer eller strengt screenede og forarbejdede genbrugsmaterialer (men dette er ikke realistisk på dette tidspunkt fase, fordi sådanne genbrugsmaterialer er dyrere end helt nye materialer), så der er stort set ingen sådan operation.Almindelige genbrugsmaterialer er ikke gode, fordi det er svært at løse problemet med tungmetaller, der overskrider standarden).

 

2. Installationsprocessen skal være miljøvenlig og nem.

Dette sten-plastik låsegulv har intet støv, ingen lim, lav vægt og ikke meget spild. Ingen lim eller søm er nødvendige i installationsprocessen på grund af unilin-klikken af ​​DEGE SPC-gulve

.spc-gulvbelægning-3

Det er nemt at installere og afinstallere.SPC-gulvbelægningsprocessen er ren og sund sammenlignet med traditionel trægulvinstallation.Du kan endda installere og nyde det samme dag.Den gennemsnitlige belægningshastighed er 15~25㎡/t.

安装步骤

3.Dimensional stabilitet

Trægulve krymper let og revner. SPC-gulve er formstabile.DEGE SPC-gulve kan godt klare fugt og alvorlige temperaturændringer.Den krymper ikke og perfekt til gulv i stor skala.

 

4. Det kan genbruges og genbruges.

SPC-gulvet er et genanvendeligt produkt.Naturligvis er omkostningerne ved genbrug og genbrug meget høje.På dette stadium er der ingen praktisk betjening, men dens lette egenskaber (kun et par millimeter tyk) bestemmer det.Det er naturligvis overlegent i forhold til sten, keramiske fliser og trægulve med hensyn til genbrug, demontering eller destruktion.


Indlægstid: 29. november 2021

Mød DEGE

Mød DEGE WPC

Shanghai Domotex

Stand nr.:6.2C69

Dato: 26. juli-28. juli,2023