WPC Wall Panel-No ke aha i ʻoi aku ka nui o nā poʻe e koho iā ia?

E pili ana i ka WPC Wall Panel

 

I loko o ka hale o loko o kēia wā,lāʻau-pulu (WPC) pā pāke lilo nei i mau mea like ʻole, a ua hoʻomaka nā ʻano mea hoʻonaninani.Nui nā ʻano mea hoʻonaninani pā i loko wale nō.Ma waena o nā ʻano mea hoʻonaninani pā o loko, ʻo ka papa hoʻonaninani kūloko he mea pono loa, e like me kā mākou huahana hou-Nā pā pā WPC.

I ka hoʻonani hale, ʻimi nui ka poʻe i ka hōʻoluʻolu a me ka nani.No ka hoʻonani ʻana i nā paia i loko o ka lumi kiʻekiʻe, he kakaikahi ka poʻe e kau i nā tile, pepa pepa a pena paha ma nā paia, akā e hoʻohana i kahi papa hoʻonaninani kūlohelohe, olakino a nani hoʻi e ʻimi ai i ka hopena hoʻonaninani kūloko maikaʻi a ʻoi aku ka piha o loko. ʻike ʻia ke ʻano.

 

222

No ke aha mākou e koho ai?

QQ kiʻi 20210426175401

He ʻoluʻolu kaiapuni nā pā pā WPC:ʻO nā panela hoʻonaninani i loko he ʻano hou o nā mea hoʻonaninani pā pili i ke kaiapuni.ʻAʻole pena ʻia ka ʻili a ua hana ʻia mai ka lāʻau a me ka plastic, e hōʻemi ana i ka hoʻokuʻu ʻana o formaldehyde, benzene a me nā mea ʻino ʻē aʻe.He mea pili kaiapuni i hoʻohana nui ʻia i ka hoʻonaninani hale.

Nalo haʻahaʻa o WPC Wall Panel: Hana ʻia ka papa hoʻonaninani o loko i nā mea kūlohelohe a hiki ke hana hou ʻia.Eia kekahi, ʻo ka papa hoʻonaninani o loko he wai wai a anticorrosive, ʻaʻole maʻalahi e haki, a haʻahaʻa ke kumukūʻai mālama i ka wā ma hope.

 Ke ola lōʻihi: Ke hoʻohālikelike ʻia me ka lāʻau maʻamau, hiki i ke ola lawelawe o ka papa hoʻonaninani kūloko ke lōʻihi e like me 10-15 mau makahiki, kahi e mālama nui ai i ke kumukūʻai a me ka manawa o ke pani.

 

Hiki ke hana maikaʻi: ʻO ka pā o ka pā o loko o ka WPC he kūpono kūpono.ʻAʻole hiki ke pale wale i ka pā hale.Loaʻa iā ia kahi manaʻo ikaika ʻekolu-dimensional a me ka papa, a he maikaʻi ka anti-corrosion a me ke kūpaʻa ʻana i ka ʻaʻahu, nā waiwai wai a me ka moisture-proof.

ʻO ke kāhiko maikaʻi: Hiki ke hoʻonaniʻia nā paneli hoʻonani i loko me nāʻano likeʻole a me nā meaʻono ma o nā wahi hana likeʻole, a hiki ke hoʻohui i keʻano holoʻokoʻa o ke ākea e hōʻike i keʻano kūikawā a me kaʻono o ka lumi.

Hana maʻalahi:He mea maʻalahi ka hana ʻana o ka papa hoʻonaninani o loko, a hiki i ke ʻano hoʻonohonoho maʻamau ke mālama i nā kumukūʻai kūkulu hou aku no nā mea hoʻohana, a ma ka manawa like e hoʻopōkole loa i ka wā hoʻonaninani.

 

QQ kiʻi 20210426174946

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-03-2021

E hui me DEGE

E hui me DEGE WPC

ʻO Shanghai Domotex

Helu Hale Pahu:6.2C69

Lā: Iulai 26-Iulai 28,2023