Vaega fa'alogo

O la matou ata fou puipui laupapa o le auala sili lea e toe faʻaleleia ai lou fale.O le a sioa i ai tagata mo le tele o itula!O se filifiliga mo i latou e manaʻo e aumai le paʻi faʻaonaponei i le teuteuga.Fiafia i le fafie!

Mea: O le Ecocomb o loʻo i ai se mamanu e le faʻafefeteina, muamua ma sili ona lelei le faʻaogaina o le leo o le foam acoustic.E le gata i lea, o a tatou paneta faʻalogo leo o loʻo i ai le fausaga faʻapitoa microporous o le foam acoustic.

✓ O a matou oloa e sili ona lelei.Matou te fiafia i le faʻagasologa o le faʻaogaina o ata puipui, o lea matou te matua gauai atu i laasaga taʻitasi o le gaosiga.

O nei paneli e faʻapipiʻiina i luga o le puipui poʻo le faʻalo.Moteover, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i totonu o le potu faʻapitoa faʻapitoa, ae i le fale.I mea uma, latou te fetaui lelei mo le pueina o potu, fale tifaga, potu musika, siosiomaga ofisa, potu faʻataʻitaʻi, faletele, potu fono, ma isi.

Fautuaga e uiga i le faʻapipiʻiina o panels:

ü A'o le'i fa'apipi'i fa'amau, fa'amolemole faitau fa'atonuga.

ü E tatau ona faia le fa'apipi'i i totonu o se nofoaga e fa'alelei lelei ma fa'afefete le ea o le 40-60 pasene.

ü E sili atu le faʻaogaina o le laser i le taimi o le faʻapipiʻiina.

ü Fa'aaoga se kelu e fa'atatau ile vai (fa'atauva'a taumafa – maualalo le o'ona - e o'o ile 1 kilokalama ile 1 sikuea mita. E mago ile aso. E tatau ona mago le potu), po'o le ala e fa'atatau ile pa'u (fa'aitiitia le taumafaina ae maualuga le oona - e oo atu i le 150 kalama i le m2 sq. mago ile 1 itula)

ü Acoustic panels o se tu'ufa'atasiga o le foam ma le HDF.

ü Pa'u foam fa'alogo o se mea e fa'ateleina le elasticity.O le mea lea, o le mea sese i le umi ma le lautele e faaopoopo pe toese 15 mm, ma i le mafiafia faaopoopo pe itiiti 5 mm.

E mafai ona faʻapipiʻi panels acoustic "Comb":

1. I le faasologa, taitasi.

2. I le faasologa sa'o

3. I soo se faasologa

4. Afai o le galuega o le faʻapipiʻiina lea o panels acoustic i luga ma lalo o le laulau autu (strip to strip), e tatau ona faia i se va faʻapitoa a itiiti ifo i le 20 mm i le va o panels.

5. Afai ei ai ni au fesili poʻo ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina, tusi mai matou!

Ae ui i lea, e mafai ona i ai ni eseesega i le maualuga o fasi pepa ona o le gaosiga o gaosiga.O le ata lenei o le fa'apipi'iina o panels.

Manatua: Mo le faʻapipiʻiina o paneli i luga o le taualuga, e fautuaina e faʻaaoga le kelu acrylic.

O UIGA AUTU:

Fa'atinoga: Fa'asa'o ma Fa'asalalau;

Fa'asa'o Fa'agasolo: Auala Medium;

Mea: Laminated MDF ma Foam (ituaiga M1);

Lanu: Foam - Black graphite / Laminated MDF- E maua i le 2 ccolor variants;

Vasega Afi: Euroclass E;

Faʻasalalau faʻasalalauga: 350Hz i le 5000Hz;

Aotelega NRC: 0.67;

201673245809_.pic


Taimi meli: Ian-09-2023

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023