O nisi itu mo le filifilia o puipui fa'alava fa'alava laupapa?

  1. E mana'omia ona fa'apena?

Lalo: O le pito i lalo o le faʻapipiʻiina lea o le laupapa Ou Pese i luga o le puipui (e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo) ona faʻapipiʻi lea o le fafie fafie i luga o le laupapa, lea e mafai ona puipuia ai le faʻalauteleina o le vevela ma le malulu malulu mai le faʻaleagaina o le fafie fafie, faʻafefe, ma isi mea. faigofie mo faʻapipiʻi fafie.Tulaga eseese O le ai ai foi faʻamatalaga eseese.Afai o le mafiafia e itiiti ifo i le 8mm poʻo le puipui e le mafolafola, e tatau ona faʻapipiʻi le fafie fafie i le Ou Pese laupapa, a leai o le a faigofie ona faʻaleagaina pe a uma se taimi umi.

1941656918865_.pic (1)

Leai se mea muamua: o le puipui e mafolafola ma faʻaaogaina i se vaega laʻititi, o le mafiafia o le fafie fafie e> 0.8mm, ma o le puipui e fai si mafolafola.

2. O le a se mea e tatau ona ou faia pe a iai ni avanoa?

E iai le va i le va o le fafie ma le fafie.E manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi ma fasi uʻamea.E tusa lava pe le faʻafesoʻotaʻi e fasi uʻamea, i le tulaga o le faʻaaogaina tele, talu ai o le fafie o le a faʻalauteleina ma konekarate i le vevela, o le ai ai se va o le 1-2mm pe a faʻapipiʻi le fafie fafie.E mafai ona e vaʻaia latalata, ae e te le mafai ona vaʻaia mai se mea mamao.

1951656918865_.pic (1)

3. Chromatic aberration

A tuu se vaega tele o fafie fafie i luga o le puipui, o le lanu e masani ona pogisa nai lo le lanu o le faʻataʻitaʻiga.O lea ou te fautua atu e te alu muamua i le maketi o mea faufale i le lotoifale, fai lau meaaoga, ma faʻatau i le taimi e tasi, ina ia le afaina ai le aafiaga o le eseesega lanu o vaega eseese.

 


Taimi meli: Iul-04-2022

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023