O a fa'asologa o fa'asologa (papa o luga) o fola spc o lo'o maua?

DEGE SPC folae mafai ona feiloai i tagata eseese's manaoga i le vateatea mamanu ona o ona mamanu eseese. Tatou atiina ae le tele o ituaiga fou o oloa e tuufaatasia le lelei o SPC fola ma le matagofie o isi floorings.Next, sei ou savali i totonu o lepotu fa'aaliga DEGE hall ma aoao e uiga i mamanu eseese ma lanu o le fola.

Ua vaevaeina le faasologa o fatu laau i le malamalama embossed, loloto embossed, luga laupapa moni, luga o le tioata ma lima scraped.SPC fola laupapa luga o le tofi o le matagofie mataʻutia o laau moni .Wood saito o se ituaiga o mamanu masani ma matagofie e masani ona fausia, tuʻuina atu i tagata se lagona o le feʻaveaʻi, ma o loʻo i ai i tagata se vavalalata faʻanatura ia i latou, lea e maua ai e tagata se lagona agalelei, filemu ma le toʻa pe a latou vaʻai i mamanu fafie.fa'amafanafanaga.O faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi laupapa e faʻaaogaina mo teuteuga i totonu, ma e tumau mo se taimi umi.

木纹

 

 

O le faʻasologa o fatu fafie e vaevaeina i luga o le maamora ma le paʻu.I le teuteuga ma le faʻatulagaina, o le faʻamaopoopoina atoa o avanoa ma meaafale e faʻaalia i se tulaga tele.O le sitaili faigofie ma le matagofie e lagona ai e tagata le toʻa, lagona le toʻa ma le toʻa, ma maua ai le toʻa i le olaga vevesi.

石纹

 

O le fa'asologa o kapeta o lona uiga moni lava o le kapeta luga. Fa'ata'ita'iga kapeta e fa'aoga lelei ai laina lamolemole ma suiga suiga o le mamanu kapeta e fausia ai se lagona malosi.I vaega eseese, itu eseese ma le malamalama, o le taufaasese o taimi ua vave ona suia.O ana galuega e faaosofia ai mafaufauga o tagata mai auiliiliga o le sitaili kapeta ma faʻaleleia le fatufatuga o galuega.

 地毯纹

 

Fa'asologa o laupapa ma le faasologa o maa o ni filifiliga lauiloa e lua.O loʻo i ai se faʻamaʻi laupapa masani ma fatu o fola laupapa faʻapitoa faʻapea foʻi ma le lelei o le fola o le SPC e pei o le susu, teteʻe aʻafiaga, anti-slip, faʻaofuofu teteʻe, ma isi.

 

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi lolomi numera, o mamanu o le fola o le DEGE SPC e mafai ona tulaga ese ma faʻapitoa.E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina i le gaosia o laupapa puipui.DEGE SPC fola e mautinoa e faʻataʻitaʻi i lanu eseese i le lumanaʻi faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tekinolosi lomitusi.

 

I le lumanaʻi, e pei o tagata's malamalama i le SPC fola o le a sili atu ona manino ma loloto, sili atu tagata o le a filifilia e teuteu le avanoa, ma SPC fola o le a toe faauigaina le faaupuga "fola".


Taimi meli: Nov-22-2021

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023