Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu papahele SPC?

11.26新闻

Manaʻo kōkuafor chilinaʻiykā mākouSPC papahele

ʻO ke ala maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻeSPCpapaheleanaʻo ia ka hoʻohana ʻana i kahi pulumu palupalu palupalu e wehe i ka lepo.ʻO kāuSPCpapaheleanapono e kahili a holoi ʻia paha i ka manawa maʻamaukumu e mālama ai i ka maʻemaʻe a pale i ka ʻohi ʻana o ka lepo a me ka lepo.

No ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā ma mua o ka holoi ʻana a maloʻo paha, e hoʻohana i kahi mop pulu me ka wai maʻemaʻe e pono ai no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu.No kēia hana hoʻomaʻemaʻe, e hoʻoholo ie hoʻohana i ka mop palupalu ma mua o ka pulupulu a i ʻole kekahi mea hana me nā bristles synthetic ʻoʻoleʻa hiki ke hōʻino i kouSPCpapaheleana.

Hiki ke hoʻopōʻino i nā mops mahuSPCpapaheleanama muli o ke kiʻekiʻe o ka wela a lākou e hiki ai.E nānā i nā alakaʻi alakaʻi no kāu papahele ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka mahumop ma koupapahele.

 

He aha kause icwiwiykā mākouSPCpapaheleana hohonu

SPCpapaheleana cleaners: Mai ka nuiSPCpapaheleanaLoaʻa nā mea hoʻomaʻemaʻe ma nā hale kūʻai, hiki iā ʻoe ke kūʻai wale i hoʻokahi e hoʻomaʻemaʻepapaheles.ʻO kahi ʻē aʻe, e hoʻohana i ka papahele homemademea hoomaemae.E hui wale i ʻumi ʻāpana wai i hoʻokahi ʻāpana o ka vīnega keʻokeʻo.E hoʻohui i kekahi mau kulu o ka ʻaila jojoba a hoʻomaka i ka holoi ʻana.Hoʻopau ka ʻaila Jojoba i ka papahele mehe hypoallergenic.

Ke hāmama ʻoeSPCpapaheleana, ʻaʻohe wai e hopohopo ai.ʻO ka mea ʻē aʻe, ʻo ka holoi ʻana i ka wai ma luna o kapapahele.

Ma muli o kēia mau hana hoʻomaʻemaʻe, kāuSPCpapaheleanae ʻālohilohi koke ana!Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻaʻike mai iā mākou inā ʻike ʻoe i nā pilikia ma nā papahele maiDEGE, e kōkua mākou iā ʻoe e hoʻoponopono.

 

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-26-2021

E hui me DEGE

E hui me DEGE WPC

ʻO Shanghai Domotex

Helu Hale Pahu:6.2C69

Lā: Iulai 26-Iulai 28,2023