PAPA PAPA

Hana ʻia ka pā pā WPC me ka ikaika kiʻekiʻe, ka wai kūpaʻa, a me ka ikaika o ka wā e kū nei i nā mea i hoʻohui ʻia, maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hoʻokomo, palekana a kūpono hoʻi i ka noi, nani i ka hoʻolālā ʻāina a ʻo ia nā mea ʻāina hou i ka hale o ke kūlanakauhale hou.Hoʻohana nui ʻia ia i ka hoʻonaninani pā waho o ka hale noho, ke keʻena, hōkele a pēlā aku.

8.29

ʻO nā hiʻohiʻona nui o ka pā pā WPC

ʻO ka pā pā WPC he wai wai, pale ahi, mālama pest, ʻaʻohe formaldehyde, ʻaʻohe pono e pena, anti-corrosion a maʻalahi e hoʻokomo a mālama.Hiki ke kui ʻia, ʻokiʻoki, kūlou, hana ʻia, hoʻomaʻemaʻe maʻalahi a hiki ke hana hou ʻia.
Hāʻawi ka WPC wall panel i nā mea hoʻolālā i nā koho like ʻole mai kona ʻano, kala a hiki i ka mālama ʻana i luna, kahi i loaʻa ai i nā mea hoʻolālā ke kūʻokoʻa nui i ka hoʻolālā ʻana a hiki ke hoʻohana iā ia i nā hui ʻoihana a me ka hoʻonaninani hale.
Ma ke ʻano he ʻano huahana waho, ʻoi aku ka maikaʻi o ka wā o ka pā WPC, kahi adiabatic i ka wā wela a pale i ka hoʻoheheʻe wela i ke kau anuanu, hoʻomaikaʻi i ka hana a me ka hōʻoluʻolu a hoʻokiʻekiʻe i ka nani o waho o nā hale.Hoʻohana nui ia i ka pā o waho o nā hale nui a me nā villa.

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2022

E hui me DEGE

E hui me DEGE WPC

ʻO Shanghai Domotex

Helu Hale Pahu:6.2C69

Lā: Iulai 26-Iulai 28,2023