VEGGPLATE

WPC-veggpanelet er laget av høystyrke, vannbestandig og sterk værbestandig komposittmateriale, som er enkelt og praktisk å installere, trygt og kvalifisert i bruk, vakkert i landskapsarbeidet og er de nye landskapsmaterialene i moderne byhusbygging.Det er mye brukt i utendørs veggdekorasjon av boliger, kontorer, hotell og så videre.

8,29

Hovedkarakteristika for WPC veggpanel

WPC-veggpanelet er vanntett, brannhemmende, skadedyrbekjempelse, ingen formaldehyd, ingen grunn til maling, anti-korrosjon og enkel å installere og vedlikeholde.Den kan spikres, kuttes, bøyes, formes, enkel å rengjøre og kan resirkuleres.
WPC-veggpanelet tilbyr designerne ulike muligheter fra form, farge til overflatebehandling, som designerne har stor frihet til i design og kan bruke det til forretningsklubber og hjemmedekorasjon.
Som et slags utendørsprodukt har WPC-veggpanelet mer værevne, der det er adiabatisk i den varme årstiden, mens det forhindrer varmespredning i den kalde årstiden, forbedrer ytelsen og komforten og hever den utvendige skjønnheten til bygninger.Det er mye brukt i utendørsveggen til store bygninger og villaer.

 


Innleggstid: 29. august 2022

Møt DEGE

Møt DEGE WPC

Shanghai Domotex

Stand nr.:6.2C69

Dato: 26. juli – 28. juli,2023