VAEGA LAAU ACOUSTIC

O le matagofie o la matou laupapa fa'alogona o le faigofie ma le faigofie lea e mafai ai ona e faia oe lava ia se puipui po'o puipui o pa'u fa'afefete.A o'o mai i panels absorption leo, e leai se sili atu laupapa acoustic panels avanoa, ma afai e te manao i se faauma faapolofesa, ae aunoa ma le 'tau fa'apolofesa', o nei panels fafie e lelei atoatoa mo oe.

 O le a le mea e fa'apitoa ai a tatou puipui puipui?

A o'o mai i paneli fa'alogo ma paneta fa'alogo leo, e faigofie lava ona mafaufau i le 'sitaili fuamoa' o le fa'ailoga e te va'aia i fale pu'e pu'e.O le fa'alavelave, o lena ituaiga o pa'u leo ​​mo puipui e foliga mata'utia i se isi mea ma e o'o lava i lena taimi, e le foliga lelei.
Panel puipui fa'aonaponei e pei olenei acoustic panels puipuiua tatalaina se lalolagi fou o filifiliga, e mafai ai ona foliga lelei puipui puipui laupapa i so'o se vaaiga mafaufauina, pe i totonu o lou fale, ofisa, poʻo avanoa lautele.
O la'au tu'u sa'o o lo'o iai se fa'ailoga o tu ma aga fa'aonaponei, a'o tu'uina atu ai se fa'alogo lelei tele, fa'amalie leo fa'afetai i mea fa'alagona.

Fuafuaina ma gaosia e le gata mo a latou faatosina matagofie, o nei paneta faʻatasi ma laupapa laupapa e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻiina e soʻo se tasi e iai tomai faʻapitoa DIY ma e mafai ona faʻafetaui i toetoe lava o soʻo se siosiomaga, ae o le faigofie o le suia o le tele ma foliga o laupapa acoustic panels o lona uiga o oe. e mafai ona iai se puipui fa'a DIY fa'atasi ma se fa'amalama fa'apitoa po'o se fa'ata'ita'iga ole televise OLED ultra-slim.E le gata e mafai ona faʻaaogaina e fai ai se puipui fafie fafie, ae faʻapea foʻi ma se faʻaalo fafie, ae o le fetuutuunai o le faʻalogo leo o lona uiga e mafai foʻi ona faʻapipiʻi panels i luga o luga o luga e mafai ona fausia ai se vaega faaopoopo o se puipui paʻu.

照片-德格新闻(1)


Taimi meli: Me-08-2023

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023