E Fa'afefea ona Faia Fogafale SPC?

SPC fola o loʻo tu mo Stone Plastic Composite fola, o se suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe o mea fou teuteu eleele, o le faʻaaogaina o le paʻu maamora faʻanatura e fausia ai se maualuga maualuga o le faavae mautu, o loʻo ufiufi le pito i luga o le ofu malosi- resistant polymer PVC wear layer, pe a mae'a le selau o taualumaga e fa'agasolo ma avea.O le mamanu o oloa e moni ma matagofie, e sili ona ofuina, e susulu le pito i luga ma e le maseesee, o se faʻataʻitaʻiga o mea fou tekonolosi i le 21st seneturi!11.7

Ina ia alu i le maila faaopoopo i le malamalama i le fola o le SPC, seʻi o tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona fai.O le SPC o lo'o gaosia e ala i faiga muamua e valu.

1.Grinding: Ina ia amata, oloina granular mea mata i le pauta.

2. Faafefiloi: O se tuufaatasiga o mea mata e tuu i totonu o se masini fefiloi.SPC fola gaosiga o mea e masani lava o le polyvinyl chloride paʻu ma le paʻu calcium, o le pasene o mea o le PVC paʻu: calcium paʻu = 1: 3, stabilizer, carbon black, DOTP suauu ma isi vaega fesoasoani. o mataupu talafeagai.

3.Extrusion molding: Extrusion molding o le tele o mea mataʻutia, ma le faʻaofuofu faʻasaʻo ma le lanu ata tifaga o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi i le taimi lava e tasi, ma faʻapipiʻi saʻo se paʻu tele o le tele ma le umi e manaʻomia e le tagata faʻatau.

4. Coating: faiga UV,pasi le pa'u fa'alafoa'i ile masini UV mo le UV.

5.Otiotilaupapa:tipile laupapa tele i totonu o le laupapa laʻititi fetaui e tusa ai ma manaʻoga tele a le tagata faʻatau.

6. Tausia le soifua maloloina lelei: tausia le soifua maloloina lelei mo le itiiti ifo i le 48 itula.

7. Faia kiliki: fai kiliki e faauma le fola o le SPC.

8.Fa'apipi'i: Fa'apipi'i muamua i totonu o katuni ona fa'asolo lea i totonu o fata.


Taimi meli: Nov-17-2021

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023