Fa'apipi'i le fa'ailoga WPC i ni nai la'asaga

O fafie laupapa o le miti lea a le tele o tagata e ona fale, ae o loʻo i ai a latou mailei: fafie e lanu efuefu, taʻe, mavaevae ma tau.E leai se tasi o nei mea e faʻatatau i "WPC terraces" faia i se faʻafefiloi laupapa-palasitika.E faigofie le faʻapipiʻiina, ae e le tatau ona manatu faatauvaa le galuega sauniuni.

E masani ona ta'ua o laupapa e leai ni seevae ona e faigofie tele e savali ai e aunoa ma ni vae ma e mautinoa lava e le mavaevae: O laupapa laupapa a le WPC.O la latou mealilo o meafaitino.Nai lo le taua, e masani lava o le teropika laupapa malo, o fasi laupapa sili ona lelei e fusifusia i se palasitika ma foliga.I le gagana Siamani faʻaonaponei, o mea e taʻua o le "Wood-Plastic-Composite" poʻo le "WPC" mo se faʻapuupuu.

11.9-1

O kamupani uma e gaosia nei laupapa fa'ato'aga e ofoina atu i taimi uma se faiga atoa o laupapa ma lalo.O le mea lea e faigofie ai le fausiaina o se terrace fou.E tatau lava ona e gauai atu ma le totoʻa i le saʻo saʻo mai le fale i le taimi o le galuega sauniuni.

Muamua: O le faiga e matua ma galue lelei.E itiiti le aoga pe afai e te le aveese le ufiufi tuai tuai mo mafuaaga o le taimi poʻo le taumafaiga.Ona le mafai lea ona e faia se tulaga tutusa i lalo o le eleele ma e tatau ona e fa'avasegaina mea le tutusa uma i le ufiufi tuai.

I lenei taimi, e talafeagai le fetuunai o le terrace i le fola o le potu malolo lata ane.Talu ai ona o le mea WPC e sili atu ona malosi nai lo laupapa mafiafia, o le fausaga o loʻo taoto i luga o se faʻasologa vavalalata o papa sima.

O sikulima sima o loʻo fesoʻotaʻi, lea e taula ai le faʻavae i totonu o panels e aunoa ma ni dowels, na galue lelei.E tusa lava pe e tatau ona e fuafuaina lua vaiaso atoa o le fausiaina, i le faaiuga o lau miti o se terrace o le a taunuu.

11.9-2


Taimi meli: Nov-09-2022

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023