O le a le PVC ma'a palasitika Flooring?

O fola maa-palasitika e taʻua foi o maa-palasitika fola o le fale.O le igoa aloa'ia e tatau ona fa'aigoa "PVC i'afu fola".O se ituaiga fou o suʻesuʻega ma atinaʻe maualuga, maualuga-tekonolosi.E fa'aogaina le pa'u maamora fa'alenatura e fausia ai se feso'ota'iga maualuga, maualuga-fiber.O le faavae mautu o le fausaga o loʻo ufiufiina i le polymer PVC faʻaofuofu faʻasaʻo sili ona ofuina, lea e faʻatautaia e ala i le faitau selau o taualumaga.O le fola maa-palasitika ua i ai se aafiaga tele i le olaga o le tagata talu mai le aso na fanau mai ai.Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, ua sili atu ona faʻaaogaina palasitika i olaga o tagata i aso taʻitasi, mai le vaʻavaʻa vaʻavaʻa i meaʻai laulau a tagata o loʻo faʻaaogaina oloa palasitika, ma o oloa palasitika o loʻo faʻaaogaina lautele i fale gaosi oloa.O fola o lo'o i ai le palasitika spc e fai ma mea autu e faasolosolo malie ona fiafia i ai tagata fa'atau.Ole fola lea ole SPC.

9.7

1. Green ma le puipuiga o le siosiomaga: O le mea autu autu mo le gaosiga o fola maa-palasitika o le paʻu maʻa masani, lea e faʻataʻitaʻiina e le pulega a le atunuʻu ma e le o iai ni elemene leitio.O se ituaiga fou o mea lanu meamata ma le siosiomaga faauo fola teuteu mea.So'o se fola ma'a-palasitika agava'a e mana'omia le pasia o le IS09000 fa'ava-o-malo fa'ailoga faiga fa'apitoa ma le ISO14001 fa'avaomalo lanu meamata fa'amaonia le puipuiga o le siosiomaga.

2. Ultra-malamalama ma ultra-manifinifi: O le maa-palasitika fola e na o le 2-3mm mafiafia, ma o le mamafa i le sikuea mita e na o le 2-3KG, lea e itiiti ifo i le 10% o mea masani fola.I fale maualuluga, e le mafaatusalia tulaga lelei mo le fausiaina o uta ma sefe avanoa.I le taimi lava e tasi, e iai ona tulaga faʻapitoa i le faʻafouina o fale tuai.

3. Super abrasion teteʻe: O le pito i luga o le maa-palasitika fola o loʻo i ai se faʻapitoa manino faʻaofuofu faʻasaʻo faʻapipiʻiina e tekinolosi maualuga, ma o lona tetee abrasion e mafai ona oʻo atu i le 300,000 revolutions.I mea fa'aleaganu'u fola, o le fa'aofuofu laminate fola o lo'o i ai se suiga fa'afefete na'o le 13,000 suiga, ma o se fola lelei laminate e na'o le 20,000 suiga.O le fa'aofuofu sili ona fa'aofuofu fa'atasi ai ma togafitiga fa'apitoa fa'apitoa e fa'amaonia atoatoa ai le lelei o le ofuina o mea o le eleele.O le faʻaofuofu faʻaofuofu i luga o le fola o le maʻa-palasitika e mafai ona faʻaaogaina i lalo o tulaga masani e tusa ai ma le mafiafia.

I le 5-10 tausaga, o le mafiafia ma le lelei o le faʻaofuofu faʻasaʻo e fuafua saʻo le taimi o le tautua o le fola maʻa-palasitika.O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o le eleele o le 0.55mm mafiafia faʻaofuofu e mafai ona faʻaaogaina mo le sili atu i le 5 tausaga i lalo o tulaga masani, ma le faʻaogaina o le 0.7mm mafiafia O le fola o le eleele e lava e faʻaoga mo le sili atu i le 10 tausaga, o lea e sili ona fa'alavalava.

9.7-2

4. Super anti-skid: O le faʻaofuofu faʻasaʻo i luga o le fola o le maʻa-palasitika o loʻo i ai se meatotino faʻapitoa faʻafefe, ma faʻatusatusa i mea masani o le eleele, o le fola maa-palasitika e sili atu le astringent i lalo o le tulaga o vai pipii. , ma e sili atu ona faigata ona see, o lona uiga, o le sili atu O le sili atu ona astringent i le vai.O le mea lea, o le filifiliga muamua lea mo mea teuteu eleele i nofoaga faitele ma tulaga maualuga mo le saogalemu lautele, e pei o malaevaalele, falemaʻi, aʻoga, aʻoga, ma isi, ma ua avea ma lauiloa tele i Saina.

5. Faʻasaʻo afi ma faʻamaʻi afi: O le faʻamaufaʻailoga afi o le fola maʻa-palasitika agavaa e mafai ona oʻo atu i le maualuga o le B1, o lona uiga e lelei tele le faʻatinoina o le afi, lona lua i le maʻa.O le fola maa-palasitika lava ia o le a le mu ma mafai ona taofia le mu;o le asu e gaosia e le fola maa-palasitika maualuga pe a faʻafefeteina e mautinoa lava e le afaina ai le tino o le tagata, e le maua ai foi ni kasa oona ma afaina e mafua ai le manava (e tusa ai ma le matagaluega o le saogalemu) O fuainumera: 95% o tagata na manunua i le afi na mafua mai i asu oona ma kasa na gaosia pe a mu).


Taimi meli: Sep-08-2022

Feiloai DEGE

Feiloai DEGE WPC

Shanghai Domotex

Fale No.:6.2C69

Aso: Iulai 26-Iulai 28,2023