Rreth Nesh

DEGE është furnizuesi me një ndalesë të zgjidhjeve tuaja për dyshemetë dhe muret.

Është themeluar në qytetin Changzhou, Provinca Jiangsu në vitin 2008, duke u fokusuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e materialeve të dyshemesë dhe mureve.

Produktet kryesore të prodhimit përfshijnë: parket SPC, parket vinyl, parket laminat, dysheme bambu, parket inxhinierike, stolisje të jashtme WPC dhe panele muri, të gjitha llojet e paneleve të murit WPC të brendshme dhe SPC.

Produktet e eksportit të agjentëve ekskluzivë përfshijnë: Barin Artificial, Barin e Murit të Gjelbër dhe Pllakat e Tapetit.

Ne jo vetëm që ofrojmë shërbime OEM për ata që kanë markën e tyre, por gjithashtu krijojmë markën tonë në të gjithë botën bazuar në kapacitetin tonë të fortë të prodhimit dhe kërkimit dhe gjithashtu cilësinë kryesore.

Si një furnizues profesionist i dyshemeve dhe mureve, cilësia e shkëlqyer, çmimet konkurruese, koha e dorëzimit të shpejtë janë përparësia jonë e zhvillimit të shpejtë, kështu që tani ne eksportojmë kryesisht Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë, Australi, Mbretërinë e Bashkuar, Indi, Malajzi, Vietnam, Singapor, Arabinë Saudite , Kolumbia, Kili, Afrika e Jugut, Uzbekistani, Rusia e kështu me radhë.

DEGE, si marka e kompanisë sonë, që do të thotë Design Green Life dhe qëllimi i saj është të ofrojë materiale dekorative me performancën më të lartë në të gjithë botën dhe të lejojë që marka jonë të bëhet e njohur në të gjithë botën.

Ftojmë ngrohtësisht partnerët e biznesit jashtë shtetit që të bashkëpunojnë me ne në bazë të përfitimeve reciproke dhe të favorshme për të gjithë.

rreth-neDEGE është furnizuesi me një ndalesë të zgjidhjeve tuaja për dyshemetë dhe muret.

Është themeluar në qytetin Changzhou, Provinca Jiangsu në vitin 2008, duke u fokusuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e materialeve të dyshemesë dhe mureve.

Produktet kryesore të prodhimit përfshijnë: parket SPC, parket vinyl, parket laminat, dysheme bambu, parket inxhinierike, stolisje të jashtme WPC dhe panele muri, të gjitha llojet e paneleve të murit WPC të brendshme dhe SPC.

Produktet e eksportit të agjentëve ekskluzivë përfshijnë: Barin Artificial, Barin e Murit të Gjelbër dhe Pllakat e Tapetit.

Ne jo vetëm që ofrojmë shërbime OEM për ata që kanë markën e tyre, por gjithashtu krijojmë markën tonë në të gjithë botën bazuar në kapacitetin tonë të fortë të prodhimit dhe kërkimit dhe gjithashtu cilësinë kryesore.

Si një furnizues profesionist i dyshemeve dhe mureve, cilësia e shkëlqyer, çmimet konkurruese, koha e dorëzimit të shpejtë janë përparësia jonë e zhvillimit të shpejtë, kështu që tani ne eksportojmë kryesisht Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë, Australi, Mbretërinë e Bashkuar, Indi, Malajzi, Vietnam, Singapor, Arabinë Saudite , Kolumbia, Kili, Afrika e Jugut, Uzbekistani, Rusia e kështu me radhë.

DEGE, si marka e kompanisë sonë, që do të thotë Design Green Life dhe qëllimi i saj është të ofrojë materiale dekorative me performancën më të lartë në të gjithë botën dhe të lejojë që marka jonë të bëhet e njohur në të gjithë botën.

Ftojmë ngrohtësisht partnerët e biznesit jashtë shtetit që të bashkëpunojnë me ne në bazë të përfitimeve reciproke dhe të favorshme për të gjithë.

Pse DEGE

Certifikatat

Certifikatat ISO9001, ISO14001, CE dhe SGS.

Përvoja

Më shumë se 10 vjet përvojë në prodhimin e materialeve për dysheme dhe mure.

Tregjet

Eksporton më shumë se 60 vende, agjent i markës DEGE në 12 vende.

Certifikatat e eksportit

Siguroni të gjitha llojet e certifikatave të eksportit.

Stilet

Më shumë se 500 m2showroom qendror, 1000 lloje dyshemeje dhe stile muri për të zgjedhur.

Cilësia

Inspektim i rreptë i cilësisë për çdo porosi, raporti i inspektimit të furnizimit, foto dhe video

Po ngarkohet

Siguroni të gjitha dyshemetë dhe muret e serisë, ngarkim LCL.

Zhvillimi i Tregut

Mbështetje për zhvillimin e tregut, siç janë katalogët e markave.

Pse DEGE

Certifikatat

Certifikatat ISO9001, ISO14001, CE dhe SGS.

Përvoja

Më shumë se 10 vjet përvojë në prodhimin e materialeve për dysheme dhe mure.

Tregjet

Eksporton më shumë se 60 vende, agjent i markës DEGE në 12 vende.

Certifikatat e eksportit

Siguroni të gjitha llojet e certifikatave të eksportit.

Stilet

Më shumë se 500 m2showroom qendror, 1000 lloje dyshemeje dhe stile muri për të zgjedhur.

Cilësia

Inspektim i rreptë i cilësisë për çdo porosi, raporti i inspektimit të furnizimit, foto dhe video

Po ngarkohet

Siguroni të gjitha dyshemetë dhe muret e serisë, ngarkim LCL.

Zhvillimi i Tregut

Mbështetje për zhvillimin e tregut, siç janë katalogët e markave.

 • Workshop SPC

  Workshop SPC

 • Makinë bashkëekstrudimi SPC

  Makinë bashkëekstrudimi SPC

 • Makinë bashkëekstrudimi SPC

  Makinë bashkëekstrudimi SPC

 • Makina SPC UV

  Makina SPC UV

 • Bordi Shëndetësor i SPC

  Bordi Shëndetësor i SPC

 • Testi i cilësisë së SPC

  Testi i cilësisë së SPC

 • Makinë prerëse SPC

  Makinë prerëse SPC

 • SPC Klikoni Making Making

  SPC Klikoni Making Making

 • Punishtja e petëzimit

  Punishtja e petëzimit

 • Makinë për tharjen e petëzuar

  Makinë për tharjen e petëzuar

 • Nxjerrja e stolisjes

  Nxjerrja e stolisjes

 • Dyshemeja Magazine

  Dyshemeja Magazine

 • Testi i cilësisë së SPC

  Testi i cilësisë së SPC

 • Testi i cilësisë së SPC

  Testi i cilësisë së SPC

 • Testi i cilësisë së SPC

  Testi i cilësisë së SPC

 • Testi i cilësisë së petëzuar

  Testi i cilësisë së petëzuar

 • SPC po ngarkohet

  SPC po ngarkohet

Takoni DEGE

Takoni DEGE WPC

Shanghai Domotex

Kabina Nr.:6.2C69

Data: 26 korrik-28 korrik,2023