3 unike interiør WPC veggpaneler designideer

Veggpanelet er sammensatt av dekorlister, veggpaneler og modelleringsdetaljer, og strekker seg langs veggenhetens horisontale lengde.Det er et ideelt valg for dekorasjon av innganger, trapper og korridorer, samt restauranter, bad og sosiale områder.

Ideer for baderom innendørs WPC veggpaneler

Baderomsveggpanelprosjektet er en god tradisjonell stil.I motsetning til vanlige fliser, gir veggpanelet en mer luksuriøs følelse til badet ditt.

8,1-2

Ideer til spisestue interiør WPC veggkledning

Å installere sidekledning i restauranten din er en av de mest innflytelsesrike oppgraderingene du kan fullføre.Veggpaneler vil gi restauranten din en luksuriøs følelse for å forbedre matopplevelsen din.

8,1-3

Når du vurderer retningen som veggpanelene til restauranten vil utvikle seg i, kan du velge den tradisjonelle stilen.Dette er det mest formelle rommet eller området i hjemmet ditt.Velg stilen og dekorasjonen så klassisk som mulig.

En huskeregel på tradisjonell sidekledning er at den skal oppta en tredjedel av veggens høyde.Med andre ord, hvis taket ditt er 9 fot høyt, bør det øverste rekkverket på sidesporet nå 3 fot.Dette er den enkleste og mest tiltalende designregelen å huske på.

Ideer til trapp Interiør tre plast veggpaneler

Siden de tidlige dagene har formelle trappeveggpaneler vært hovedmaterialet for hus i tidlig stil.De etterlot et dypt inntrykk.Skap designelementer fra praktiske trapper, enten det er en stor trapp ved hovedinngangen eller en liten plass hvor et lite veggpanel kan brukes.

8,1-1


Innleggstid: Aug-01-2022

Møt DEGE

Møt DEGE WPC

Shanghai Domotex

Stand nr.:6.2C69

Dato: 26. juli – 28. juli,2023