Babagan Perusahaan

DEGE minangka Pemasok Solusi Lantai lan Tembok Sampeyan.

Iki diadegaké ing Kutha Changzhou, Provinsi Jiangsu ing taun 2008, Fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan bahan lantai lan tembok.

Kabar

  • APA TEGESÉ SPC FLOORING ING BASA INGGRIS?

    SPC jogan menehi tampilan gedhe saka jogan kayu atos, tanpa pangopènan.Iki minangka masa depan lantai;apik tenan, werna alam, cocog karo kekiatan saka laminate lan vinyl jogan.Dina iki kita bakal ngenalake sawetara keuntungan saka SPC Flooring minangka nderek: Highly Water Resistant P...

  • Apa WPC, SPC lan LVT jogan?

    Industri jogan wis dikembangaké banget cepet ing dasawarsa kepungkur, lan jinis anyar saka jogan wis muncul, saiki, lantai SPC, lantai WPC lan lantai LVT populer ing pasar.Ayo kang njupuk dipikir ing beda antarane telung jinis anyar jogan iki. .Apa lantai LVT?LVT (Lu...

  • Kepiye cara ngowahi omah kanthi cepet nganggo lantai SPC?

    Lantai SPC minangka bahan lantai sing entheng lan ramah lingkungan, sing cocog banget kanggo renovasi lantai lawas.Anggere lantai asli stabil lan warata, bisa langsung ditutupi, ngurangi polusi hiasan lan ngurangi nggunakake bahan hiasan, menehi ...

  • Carane ngresiki Lantai SPC Panjenengan?

    Tips kanggo ngresiki jogan SPC Cara paling apik kanggo ngresiki jogan SPC nggunakake sapu alus-bristle kanggo mbusak rereget ngeculke.Lantai SPC sampeyan kudu disapu utawa disedot kanthi rutin supaya tetep resik lan supaya ora ana rereget lan bledug.Kanggo perawatan saben dina ngluwihi nyapu garing utawa vakum ...