Ngeunaan Company

DEGE mangrupikeun Panyadia Hiji-Stop pikeun Solusi Lantai sareng Tembok Anjeun.

Diadegkeun di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu di 2008, Fokus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan lantai sareng témbok.

Warta

  • Naon kauntungan tina SPC FLOORING?

    Lantai SPC masihan anjeun tampilan anu saé tina lantai kayu keras, tanpa pangropéa.Ieu masa depan flooring;endah, warna alam, cocog sareng daya tahan laminate sareng lantai vinyl.Dinten ieu kami bakal ngenalkeun sababaraha kauntungan tina SPC Flooring sapertos kieu: Highly Water Resistant P...

  • Naon WPC, SPC sareng LVT flooring?

    Industri flooring geus dimekarkeun pisan gancang dina dékade kaliwat, sarta jenis anyar flooring geus mecenghul, kiwari, lanté SPC, floor WPC na lanté LVT populér di market.Let urang nyandak katingal di béda antara tilu jenis anyar flooring ieu. .Naon lantai LVT?LVT (Lu...

  • Kumaha gancang ngarobih bumi anjeun nganggo lantai SPC?

    SPC flooring mangrupakeun bahan lanté lightweight tur ramah lingkungan, nu utamana cocog pikeun renovasi floors heubeul.Salami lanté aslina stabil sarta datar, éta bisa langsung katutupan, ngurangan polusi hiasan jeung ngurangan pamakéan bahan hiasan, givin ...

  • Kumaha ngabersihan Lantai SPC anjeun?

    Tip pikeun meresihan flooring SPC Anjeun Cara pangalusna pikeun ngabersihan flooring SPC nyaeta ngagunakeun sapu lemes-bristle pikeun miceun kokotor leupas.Lantai SPC anjeun kedah disapu atanapi dikosongkeun rutin pikeun ngajaga aranjeunna beresih sareng ngahindarkeun ngumpulkeun kokotor sareng lebu.Pikeun perawatan sapopoé saluareun nyapu garing atanapi vakum ...