Сертификат

1.Floor-Score

Кат-резултат

2.CE

CE

3.Unilin

Унилин

4.VALINGE-CLICK-PATENT

Valinge Кликнете на патент

5.ISO9001

ISO9001

6.ISO14001

ISO 14001

7.SGS

SGS

about17Квалификација на компанијата

about17ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСПИТУВАЊЕ НА ТРОТ НА SPC - DEGE

about17Извештај од тестот - Ламинат